numere portate

Mai exact, 945.186 de numere de telefon au fost portate dintr-o rețea de telefonie în alta, potrivit datelor anunțate de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM). Dintre acestea, 92% au fost numere de telefonie mobilă, iar restul de telefonie fixă.

Cea mai populară rețea a fost Digi (RCS & RDS), către care s-au orientat peste 377 de mii de proprietari, fiind urmată de Telekom, Vodafone și Orange.

retele populare

84% dintre numerele de telefon portate erau deținute de persoane fizice. Din totalul numerelor de telefonie mobilă interschimbate, 55% erau abonamente.

În România, se portează numere de telefon încă din 2008. Până în prezent, circa 7,3 milioane de numere de telefon au fost trecute dintr-o rețea în alta, arată ANCOM. Cele mai multe dintre ele (87%) au fost numere de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.biziday.ro
Autor: Auras Rosu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.