Compania și-a oprit activitatea doar în primele 3 săptămâni de la instituirea carantinei naționale, din martie 2020. Apoi a lucrat la capacitate normală, cu respectarea strictă a normelor sanitare. Managerul Sorin Sălăgean susține că nu s-au înregistrat îmbolnăviri în fabrică, ceea ce a făcut posibilă onorarea comenzilor la termenele stabilite cu clienții.

 

sorin salagean MONNA CAMPENISorin Sălăgean, director general MONTANA CÂMPENI, membru în Consiliul Director APMR„La începutul pandemiei am sperat doar la supraviețuire, dar s-a dovedit a fi un an extraordinar, marcând cea mai mare cifră de afaceri din istoria Montanei, cu indicatorii la cote maxime. Am realizat parteneriate foarte bune și solide atât pe piața europeană, dar mai ales pe cea a Statelor Unite ale…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.revistamobila.ro
Autor: Revista Mobila

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.