The renovation of the 43m² apartment, located in one of the new super-floors of the Northwest of Brasilia, consisted in integrating the spaces through carpentry pieces, allowing, when desirable, its separation

The renovation of the 43m² apartment, located in one of the new super-floors of the Northwest of Brasilia, consisted in integrating the spaces through carpentry pieces, allowing, when desirable, its separation.

The main carpentry piece runs along the largest wall of the plant and comprises storage spaces for kitchen, living room, circulation and bedroom. A backward wheel, of the same materiality, integrates all the carpentry pieces from the kitchen wall and openings along the cabinets mark the windows and allow the entrance of natural…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.designraid.net
Autor: Design Raid

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.