Datorita parametrilor ajustabili si programelor versatile, uscatoarele reusesc sa asigure o temperatura si un nivel de rotatii ale cuvei potrivite unei palete largi de textile. In plus, din cauza temperaturilor scazute din perioada iernii, umezeala din tesaturi se evapora mai greu in aer liber. Din aceasta cauza, greutatea apei care incarca fibrele textile risca sa largeasca si sa deformeze rufele, mai ales daca e vorba de pulovere din lana, casmir sau mohair. In schimb, programul unui uscator are o durata de maxim cateva ore, asa ca elasticitatea textilelor este mai putin pusa la incercare.

Din punctul de vedere al dimensiunilor, uscatoarele automate sunt mai compacte decat sarmele de haine sau suporturile de rufe de interior, ceea ce le face ideale pentru locuinte mici. Desi…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.beko.ro
Autor: Beko

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.