Sediul din Cluj-Napoca este al doilea cel mai mare birou Yardi din lume, cu peste 1200 de angajați. În prima jumătate a anului 2021, Yardi România plănuiește să-și mărească echipa cu aproximativ 80 de noi colegi, în cele șase departamente (dezvoltare software, colectare și analiză de date, servicii clienți, online marketing, jurnalism și consultanță).

Compania e prezentă în Cluj-Napoca încă din 2010. De atunci, a crescut din toate punctele de vedere, de la numărul de angajați, extinderea spațiului de birouri, la diversificarea portofoliului de servicii și adăugarea de noi beneficii.

„Avem peste 1200 de specialiști la Cluj-Napoca, iar în perioada pandemiei, oricât de dificilă a fost și este pentru toți, continuăm să ne extindem. În afară de o scurtă pauză în recrutare, analizată și asumată…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.biziday.ro
Autor: Loredana

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.