Ca pe toată lumea, pandemia de coronavirus a luat prin surprindere și echipa METAL CREATIV. Însă produsele unice pe care le realizează au diferențiat-o în piață și i-au permis să-și continue activitatea, chiar cu succes.

 

Lucian Haritonov fondatorul METAL CREATIVLucian Haritonov, fondatorul METAL CREATIV: Așa a fost să vină valul acesta care ne-a adus comenzi peste așteptări, iar noi să le putem onora. În ultimul timp ne-am specializat pe confecționarea de pereți și uși despărțitoare din rame de metal și sticlă. Ne-am adaptat repede la cererea pieței. Cum mulți au fost nevoiți să lucreze de acasă, în perioada asta, și-au adus aminte de proiectele nefinalizate. Ofertele făcute anul trecut sau la începutul anului s-au concretizat. Am avut mult de lucru. A fost o conjunctură care…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.revistamobila.ro
Autor: Revista Mobila

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.