Majoritatea companiilor de curierat au proiecte de extindere a spațiilor de depozitare și caută suprafețe cuprinse între 1.000 și 3.000 de metri pătrați, în orașele mari, pentru a îmbunătăți timpul de livrare, în contextul pandemiei, spune la Profit TV Andrei Brînzea, partner land & industrial agency, în cadrul companiei de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

„Înainte de pandemie, lanțul de aprovizionare pentru curieri și pentru comerțul online era destul de bine optimizat, dar nu a fost pregătit pentru un volum atât de mare de comenzi online constante. Dacă aveai un centru logistic de curierat la Ploiești, anul trecut de acolo livrai și în Buzău și în Târgoviște, însă acum s-a demonstrat că poate e mai bine să ai un mic depozit logistic și în Buzău și în…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.