0 Consiliere si instruireDoka este unul din liderii mondiali în domeniul dezvoltării, producției și distribuției de sisteme de cofrare pentru toate sectoarele din industria construcțiilor. Fie că este vorba de vânzarea sau închirierea sistemelor și componentelor de cofrare, consilierea și asistența tehnică oferită firmelor de construcții reprezintă o competența de bază a companiei. În România, Doka are o experiență de peste 20 de ani în susținerea clienților săi să construiască mai repede, mai eficient, mai sigur.

În ultimii ani s-a observat o tendință generală a clienților pentru servicii conexe achiziției sau închirierii de cofraje, astfel am dezvoltat o gamă largă de servicii asociate produselor noastre. Aceștia nu mai cumpără/închiriază produsul doar pentru caracteristicile și utilitatea sa, ci și pentru…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.