O firmă de construcții a înregistrat facturi de peste 80 de milioane de lei în mod ilegal, fapt ce a adus-o în atenția procurorilor DNA.
Astfel că, procurorii DNA – Secția de combatere a corupției, au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a firmei Eco Vega Construct SRL, pentru infracțiunea de evaziune fiscală săvârșită în formă continuată (1.148 acte materiale), precum și a doi administratori ai acesteia, pentru complicitate la evaziune fiscală în formă continuată.
În rechizitoriul întocmit, procurorii susțin că în perioada martie 2010 – decembrie 2014, administratorul Eco Vega Construct SRL, în prezent decedat, ar fi înregistrat în documentele financiar contabile ale firmei un număr de 1.148 facturi fiscale care nu au avut la bază operațiuni reale, în…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.