Începem cu o scurtă precizare: sigur că orice amenajare este un puzzle, indiferent de suprafața spațiului pe care îl include. Și sigur că puzzle-ul cu pricina are mai multe rezolvări. Totuși, într-un studio, funcționalitatea, un instrument esențial de lucru în general, devine scenograful designist, cel care alege forma pieselor și le decide ordinea fără drept de apel.

Designist Craftr Design interior Studio AB 02 zona de ziAșa s-a întâmplat și în povestea pe care ți-o spunem mai jos: „puzzle”-ul de doar 32 mp, cu o lungime atipică, și-a schimbat mobilarea inițială, care nu era pe placul proprietarului, cu o versiune mult mai aerisită. Au apărut, astfel, zone definite eficient, funcțiuni coerente, accente cromatice și materiale rezistente, care permit intervenții ușoare în timp. Amenajarea este…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: designist.ro
Autor: Diana Bogdan

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.