Cumpărarea de proprietăți în Italia poate fi o investiție excelentă. Datele recente afirmă că proprietățile de dimensiuni mai mici reprezintă în continuare alegerea investitorilor care decid să facă o achiziție cu scopul de a genera venituri în principalele orașe ale Italiei și, potrivit Tecnocasa, chiar și cu pandemia, apartamentele cu două camere sunt tipologia cea mai aleasă de cei care cumpără pentru a obține venituri din investiții imobiliare în Italia. Dacă vă gândiți să investiți în imobiliare în Italia în 2021, iată tot ce trebuie să știți, inclusiv cât costă în principalele orașe din Italia să investiți în proprietăți.

Înainte de criza de sănătate COVID-19, mulți investitori au optat pentru ceea ce este cunoscut în Italia sub denumirea de „chirie scurtă”, o metodă de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.