Primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz (USR), are, conform declarației de avere, acțiuni la companii precum Netflix, Samsung, Siemens sau Telekom, un apartament în Timișoara, dar și împrumuturi contractate pentru campania electorală.

Potrivit declarației de avere postate pe site-ul Primăriei Timișoara, Dominic Fritz are un apartament de 63 de metri pătrați în Timișoara, cu un teren aferent de 50 de metri pătrați, ambele achiziționate în anul 2015. El are, de asemenea, mai multe conturi deschise la bănci din Germania și din România, în care a adunat aproximativ 19.000 de euro și 1.000 de lei, scrie News.ro.

De asemenea, primarul Fritz este acționar la mai multe companii, printre care Netflix, Samsung, Siemens sau Telekom. În total, valoarea acțiunilor deținute la cele 11 firme se ridică la…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.