Deseori, holul devine o zona neglijata, iar spatiul util pe care il ofera este neexploatat la adevarata lui capacitate. Dimensiunile holurilor variaza de la o casa la alta, de la un apartament la altul, deci si modul de amenajare. Organizarea inteligenta a holurilor interioare, cele care fac legatura dintre camere, poate aduce un plus de confort casei, oferind spatii de depozitare si contribuind la aspectul general. 

Orice hol poate sa fie amenajat perfect, indiferent daca este mic sau mare, daca are sau nu lumina naturala, fiind cel mai important spatiu de tranzitie, deci, din punct de vedere decorativ, trebuie sa fie in acord perfect cu celelalte camere. 

Un hol poate fi amenajat in stil modern, clasic, rustic sau vintage. Pot fi luate in calcul si regulile elementare feng-shui,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.beko.ro
Autor: Beko

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.