Primarul Capitalei, Gabriela Firea, arată că se vor corecta rapid și ”micile neajunsuri” cauzate de îngustarea trotuarului într-o zonă a recent lărgitei șosele Fabrica de Glucoză. Firea arată că ”acum se caută chichițe”, dar lucrările au fluidizat traficul în zona de nord a Bucureștiului.

Supralărgirea șoselei Fabrica de Glucoză, pe tronsonul cuprins între șoseaua Petricani și șoseaua Barbu Văcărescu, în lungime de 1,8 km, a fost deschisă joi circulației, după lucrări care au durat aproape 2 ani.

Firea pierde în litigiul privind licitația pentru 100 tramvaie și trebuie să accepte o companie românească în locul turcilor de la Durmazlar CITEȘTE ȘI Firea pierde în litigiul privind licitația pentru 100 tramvaie și trebuie să accepte o companie românească în locul turcilor de la Durmazlar

Primarul general al Bucureștiului a publicat o fotografie (vezi mai sus) cu starea actuală a Șoselei Fabrica de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.