Reading Time: 4 minute

Dezvoltatorul comercial imobiliar CTP deține cel mai performant portofoliu de proprietăți industriale și logistice din punct de vedere al sustenabilității din Europa Centrală și de Est. Astfel, CTP deține un total de 292 de clădiri în aproximativ 100 de locații diferite din șase țări care au primit calificativul „Very Good” sau unul superior conform standardelor BREEAM.

În parcurile CTP, toate clădirile care puteau fi certificate și care au fost finalizate până la 1 ianuarie 2020 vor primi certificarea BREEAM cu un calificativ “Very Good” sau unul superior.

„Certificarea întregului portofoliu a fost o provocare – niciunul dintre competitorii din regiune nu a reușit să obțină această performanță. Suntem bucuroși că proiectul a fost unul de success, ceea ce confirmă…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.revistabiz.ro
Autor: Alexandru Ardelean

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.