Acționarii constructorului de rețele electrice Electroconstrucția Elco București, intrați în companie în timpul insolvenței prin achitarea datoriilor, au decis să vândă terenul pe care fabrica îl are lângă Parcul Carol și pe care se propune construcția unui ansamblu rezidențial cu sute de apartamente, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

UPDATE 10:55 Cumpărătorul terenului este compania Metropolitan Developments, deținută de Robertino Georgescu și Dan Drăgulin. Cei doi au construit în zonele Popești-Leordeni și Berceni, dar nu numai, circa 3.000 de apartamente croite după plafoanele programului „Prima Casă“. Valoarea totală de piață a proiectelor imobiliare dezvoltate sub cupola Metropolitan se ridică la peste 170 milioane euro, potrivit datelor prezentate de companie.

Criza…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.