De cele mai multe ori, suprafata dormitorului nu este folosita la capacitate maxima: pat, noptiera, dulap, acesta este mobilierul care se regaseste in cele mai multe dintre dormitoare. Dar un birou poate fi amplasat langa pat, si transformat intr-o masa auxiliara in afara „orelor de program”. Sau, daca dimensiunile dulapului o permit, o varianta inspirata este si folosirea uneia dintre polite drept masa de lucru. Cu un scaun confortabil alaturi, o solutie care la prima vedere poate parea inedita devine un mod inteligent de a transforma dulapul intr-o piesa de mobilier multifunctionala.

Exista multe argumente pro pentru amplasarea biroului in dormitor si inca pe atatea contra. De exemplu, dormitorul este o incapere cel mai adesea intunecoasa. Si firesc, tinand cont ca melatonina,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.beko.ro
Autor: Beko

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.