Potrivit unui studiu eJobs, oferta de locuri de muncă începe să ajungă la nivelul primelor luni din 2020 și perspectivele companiilor pentru 2021 sunt optimiste. Angajatorii români au scos în piață peste 20.000 de noi oferte de angajare în doar trei săptămâni (lucrătoare), numărul de joburi apropiindu-se astfel de cel înregistrat în luna ianuarie a anului trecut, înainte de pandemia de coronavirus.

Cele mai multe locuri de muncă au fost în vânzări – peste 4.300 – postate în luna ianuarie. Prestări servicii a fost al doilea cel mai activ domeniu, din acest punct de vedere, fiind urmat de IT / Telecom, call-center / BPO, industria alimentară, producție și construcții.

“Vedem domenii care luni la rând au stat în așteptare și care acum recuperează, cum este cazul HoReCa, unde au reînceput să se caute…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.biziday.ro
Autor: Loredana

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.