Primăria Brașov vrea încă din 2017 să elaboreze un nou Plan Urbanistic Zonal (PUZ) pentru zona Centrului Istoric, respectiv pentru zona de rezervație de arhitectură „Cetate” care este delimitată de Aleea Tiberiu Brediceanu, Parcarea de la Spitalul Militar, B-dul Eroilor, Biblioteca Județeană, zona turnurilor de pe Dealul Warthe, Maternitate, Spitalul Dermato, aleea din fața Colegiului Andrei Șaguna, strada Prundului, strada Gheorghe Baiulescu .

Ultimul PUZ pentru această zonă a fost aprobat în 2009, iar în vederea elaborării noii documentații urbanistice a fost efectuată și o consultare preliminară pentru a vedea care sunt așteptările brașovenilor cu privire la imaginea centrului istoric în următorii ani. După ce desemnase un proiectant care nu s-a ținut de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Ionuț Dincă

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.