Vor fi făcute exproprieri suplimentare pentru realizarea lucrărilor de lărgire la 4 benzi a Centurii București Sud, între A2(km 23+600) și A1 (km 55+520). Astfel, în plus față de  exproprierile inițiale aprobate în anul 2010, vor mai fi despăgubiți proprietarii a încă 27 de imobile, conform unui proiect ce urmează să fie aprobat de către Guvern.

Imobilele supuse exproprierii se află pe raza localităților Berceni și Popești Leordeni din Județul Ilfov și a municipiului București-Sector 4.

Suplimentările au fost necesare întrucât la momentul realizării Proiectului Tehnic a fost identificată necesitatea ocupării unei suprafețe suplimentare de teren pentru continuarea lucrărilor la obiectivul de investiție pentru Lotul II – Amenajare nod rutier CB – DJ 401 (Berceni) km 33+190- km 35+600.

Mai exact,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.