Lituanienii de la Apex Alliance, care l-au cooptat în acționariat pe cel mai bogat om din statul baltic, deschid luna viitoare un nou hotel în România, sub brandul Moxy Marriott, confirmând informațiile transmise de Profit.ro în urmă cu doi ani.

Noul hotel, Moxy, va fi deschis în Centrul Vechi al Capitalei, cu 119 camere. Moxy Hotels este noul brand Marriott, centrat pe millenials, lansat în septembrie 2014, odată cu deschiderea Moxy Milan. 

Lituanienii de la Apex Alliance deschid un nou hotel în România

În București, Apex Alliance mai administrează Hilton Garden Inn Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport și Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca, cu un total de 678 de camere.

EXCLUSIV Regulile impuse de stat pentru românii care merg la terase - doar cu rezervare și nu pot sta la mese oricât CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Regulile impuse de stat pentru românii care merg la terase – doar cu rezervare și nu pot sta la mese oricât

În toamnă, Profit.ro a…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.