Cifra de afaceri generată în Veneția de turism pentru sectorul rezidențial non-hotelier (atunci când turiștii aleg cazarea non-hotelieră pentru sejururile lor, cum ar fi închirieri turistice, BnB etc.) a suferit o scădere accentuată în 2020: cifrele au scăzut cu 70,2 milioane de euro o pierdere de 63,74% comparativ cu aceeași perioadă din 2019, permițându-ne să concluzionăm că turismul din Veneția a suferit unul dintre cei mai grei ani înregistrați din cauza COVID-19 în Italia.

Acest lucru a fost dezvăluit într-o analiză recentă de OTEX, o organizație care studiază acest sector turistic non-hotelier din Italia. Scopul celui mai recent studiu al lor a fost de a obține o viziune mai amplă asupra fenomenului într-un moment foarte delicat pentru sectorul turistic, afectat puternic de consecințele pandemiei

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.