Italia are unele dintre cele mai frumoase vârfuri din lume, cu lanțuri montane precum Alpii și Dolomiții, făcându-l una dintre cele mai bune țări din Europa pentru a merge la schi. Cel puțin o dată în viață, toată lumea ar trebui să cunoască senzația de a aluneca ușor pe o pătură moale albă de zăpadă care strălucește sub razele soarelui, iar cei peste 5.900 de km de pârtii de schi ai Italiei sunt o locație de vis pentru toți schiorii, începători și experimentați deopotrivă. La fel ca majoritatea lucrurilor din 2021, stațiunile de schi din Italia vor fi, de asemenea, supuse regulilor și reglementărilor COVID-19.

Majoritatea stațiunilor de schi italiene încă intenționează să se deschidă în 2021 în ciuda pandemiei coronavirus și fiecare resort de schi va avea propriile protocoale în vigoare…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.