596dc20c 2d54 45f2 a7e5 e5b6b6dc6daf w800 h450
Dan Damaschin este preot misionar la Maternitatea „Cuza-Vodă” din Iași și una dintre cele mai active persoane din România care luptă împotriva sărăciei. Preotul a construit zeci de case pentru familiile sărmane, îmbrăcă iarna mii de copiii, vara îi duce la mare, ține la școală copiii care vor să învețe carte și protejează în centrele sale femeile abuzate acasă de soți.

În lupta sa împotriva sărăciei și a inechității sociale, Dan Damaschin este sprijinit de mii de români care donează bani sau bunuri asociației pe care preotul o conduce, „Glasul Vieții”.

Într-un interviu acordat Radio Europa Liberă, Damaschin deplânge modul în care statul român se implică pentru a-i ajuta pe cei nevoiași și spune că pandemia nu a făcut decât să adâncească problemele păturii sărace a…
Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: romania.europalibera.org
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.