Reading Time: 2 minute

CBRE și-a extins echipa de management prin recrutarea lui Muler Onofrei, care va ocupa poziția de Business Development Director. Muler se va concentra pe sectorul de industrial, în care a adunat o vastă experiență, lucrând anterior la investitori internaționali precum ProLogis și Panattoni și punând bazele dezvoltatorului local Element Industrial.

„Piața spațiilor industriale din România traversează probabil cea mai bună perioadă din ultimii 20 de ani, atât în volum închiriat, aproape 1 milion de metri pătrați în 2020, cât și în ceea ce privește  noile dezvoltări și achiziții de terenuri aflate acum în derulare. Această dinamică și dorința de implicare activă m-au convins să revin în consultanța imobiliară, unde suportul meu poate avea un impact asupra întregii…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.revistabiz.ro
Autor: Alexandru Ardelean

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.