Zona rurală italiană este presărată cu orașe și sate istorice spectaculoase, care adesea găzduiesc proprietăți de vis ca acesta. Această cabană luxoasă, rurală, este situată chiar în afara zidurilor fortificate ale Cortonei, în provincia toscană Arezzo. Pentru cei care caută o proprietate de lux într-un cadru spectaculos, atunci aceasta este proprietatea ideală pentru dvs.

Bifând absolut fiecare posibilă cerință, această proprietate uimitoare de 200 m2 este înconjurată de frumusețe din toate colțurile, începând din grădină. Grădina matură, bine întreținută, are  suprafață de aproximativ 3000 m2 și include o piscină spațioasă, perfectă pentru a vă bucura de priveliști. De asemenea, este inclus în proprietate un teren înconjurător de aproape 15 hectare cu măslini.

Proprietatea are o…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.