(P) Cu o experiență vastă în managementul de mediu, STRATOS oferă consultanță și servicii în domeniul protecției mediului pe întreg teritoriul țării pentru peste 1.000 de clienți, având o echipă de specialiști de mediu și asigurând partenerilor săi respectarea tuturor obligațiilor ce le revin conform legislației de mediu.

Având ca motivație crearea unui mediu sănătos din punct de vedere ecologic, specialiștii Stratos tratează cu maximă seriozitate fiecare proiect în parte, clientul Stratos devenind, în acest proces, partener Stratos.

Expert în studii de mediu și manager de proiect, Victor Căplescu, membru al echipei de consultanți de mediu a Stratos Management, ne vorbește despre etapele, provocările și satisfacțiile fiecărui proiect de mediu ajuns la final.

Ce este un proiect de mediu? La…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Realestate Magazine

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.