Pe măsură ce s-a reluat creșterea vânzărilor de locuințe, și proprietarii au început să majoreze prețurile cerute, mai ales pentru apartamentele noi.

În perioada octombrie – decembrie, prețurile solicitate pentru proprietățile rezidențiale (apartamente, dar și case) au crescut cu 1,9% ”specific unor condiții normale de piață”, după cum afirmă cel mai recent raport de piață realizat de Analize Imobiliare (platformă lansată și susținută de Imobiliare.ro).

În trimestrul IV prețurile cerute pentru locuințe au crescut cu 1,9%, față de trimestrul anterior, astfel încât diferența față de anul trecut a ajuns la +3,5%.

De remarcat este faptul că prețurile au crescut pe segmentul nou (unități vândute direct de către dezvoltatori), cu un ritm anual de 5,7%, în timp ce pe segmentul existent…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.