Inspectoratul de Stat în Construcții urmează să treacă printr-o reformă instituțională, după cum a anunțat Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și al Administrației. Ministrul vizează desființarea structurilor intermediare ale ISC și reducerea costurilor aferente.

ISC are atât aparat central, cât și inspectorate regionale și județene, existând ”o suprapunere evidentă a atribuțiilor la nivel central, regional și județean”.

”19 atribuții ale inspectorilor șefi regionali se regăsesc și în atribuțiile inspectorilor șefi județeni, iar 29 de atribuții ale inspectoratelor șefilor de serviciu regionali se regăsesc și la nivel județean ale acelorași posturi. Totodată, registraturile acestor niveluri deservesc același scop. Întreaga structură arată o dublare a sarcinilor…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.