Poluarea aerului cu microparticule de praf a Brașovului nu mai este o necunoscută pentru nici o autoritatea, însă în timp ce locuitorii municipiului rămân cu nemulțumirile, unii parcă cu tot dinadinsul continuă să lucreze după cum îi taie capul.

O brașoveancă a surprins cât de „riguros” se lucrează pe șantierul blocului ANL de pe strada Hărmanului, care se ridică în apropierea altor imobile care au fost amenajate cu ani în urmă în acest perimetru viran. Ca treaba să meargă mai repede, muncitorii aruncă resturile direct de la etaj, bucăți de zidărie, diverse alte resturi de materiale, dar și moloz, care nu fac altceva decât să ridice praful în atmosferă. În clip este surprinsă o astfel de curățenie de la etajul al II-lea. Mai „distractiv” este atunci când…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Ionuț Dincă

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.