Italia a devenit cunoscută pentru faimoasele sale case la 1 euro, unde cumpărătorii au posibilitatea de a-și face rost de o casă dărăpănată, aproape gratuit, și apoi de a o renova cu scopul de a repopula satele italiene moarte. Frumosul sat italian Biccari, situat în regiunea Puglia, vinde, de asemenea, case care au nevoie de renovare pentru 1 euro. Cu toate acestea, spre deosebire de alte orașe și sate din Italia, Biccari vinde și case ieftine care sunt gata pentru a fi locuite. Să aflăm mai multe despre aceste case ieftine de vânzare în Biccari, Italia .

Înconjurat de păduri frumoase și peisaje vaste, Biccari este o adevărată comoară în regiunea Puglia din Italia, unul dintre cele mai ieftine locuri pentru a trăi în Italia. Cu tradițiile sale medievale care încă rezistă în 2021, acest sat fermecător…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.