licitatieLucrările de modernizare a grădinițelor din Sectorul 2 al Capitalei vor continua și în acest an. Intervențiile au o valoare de aproximativ 50 milioane de euro.

Acestea vor fi realizate în cadrul lotului 2 din contractul „Modernizarea infrastructurii unităților de învățământ preuniversitar aflate în administrarea Direcției Generale pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar – Sector 2 București”.

Autoritatea contractantă, Direcția Generală pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar a atribuit acordul-cadrul aferent lotului 2 societății Palex Construcții Instalații SRL.

Societatea a fost înregistrată pe numele asociatului unic Iordache Liliana-Adina, care în urmă cu un an a cesionat toate părțile sociale către Dumitru Alexandru-Paul (40%) și Dănănău Leana, n.1949, (60%).

Lotul 2 cuprinde…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.