Contextul pandemiei de coronavirus ne-a forțat ca, într-un timp foarte scurt, să ne adaptăm locuințele, din locul în care ne retrăgeam seara, în locul în care am fost constrânși, timp de două luni, să ne desfășurăm mai toate activitățile. Într-o astfel de situație neprevăzută, o casă nu mai este doar un loc unde să dormi – este biroul tău, spațiul tău social, spațiul tău pentru exerciții fizice și multe altele –, iar oamenii au început să caute o locuință care să reflecte toate aceste lucruri.

Alegem adesea să cumpărăm sau să închiriem o anumită casă datorită locației sale (cei trei „L” din teoria real estate-ului: locație, locație, locație) – poate oferă acces la școli bune sau o navetă ușoară către locul de muncă. Aceasta înseamnă că investim adesea în case mai…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Catalin Socol

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.