NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din România – după valoarea activelor din portofoliu, intenționează să înceapă anul acesta construcția unui ansamblu rezidențial cu peste 250 de apartamente lângă centrul comercial Vulcan Value Centre din cartierul bucureștean Rahova, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Proiectul va fi dezvoltat în paralel cu cel de lângă Mega Mall și reprezintă un prim calup cu peste 500 de apartamente, parte dintr-un program de extindere a mai multor malluri deținute de investitor în 6 orașe din România, Craiova fiind adăugat recent pe listă.

Momentul intrării dezvoltatorului sud-african pe sectorul rezidențial coincide cu o perioadă de incertitudine în privința extinderii pe sectorul de retail al pieței imobiliare, pe care…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Ovidiu Vranceanu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.