Primarul Brașovului Allen Coliban a anunțat că Primăria ar urma să administreze un nou parc în zona Poienelor – Carpaților, după ce va primi prin donație terenul aferent și amenajările de la dezvoltatorul imobiliar Urban Invest.

Este vorba de un teren de aproximativ 10.000 mp de pe fosta platforma industrială Prefa, unde dezvoltatorul brașovean Urban Invest a început acum doi ani construcția ansamblului Urban Plaza, ce va însemna 2.000 de apartamente cu structuri variate, dar și o zonă de servicii cu o grădiniță, un supermarket, o farmacie, o bancă și o zonă de dining cu mai multe restaurante și terase. Practic, din cei 10.000 de mp de zonă verde și agrement, 6.000 mp vor fi alocați unui parc care va fi administrat de către municipalitate (după ce va fi amenajat de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Ionuț Dincă

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.