S-au mai donat drumuri în Florești de căte investitori privați, dar până la cei 7500 de metri pătrați donați anul trecut Primăriei în zona Eroilor pentru amenajarea unei școli, nu mai există alte cazuri de investitori care au făcut acest gest, spune primarul Bogdan Pivariu pentru Actualdecluj.ro. „Dacă a existat un troc, eu nu îl cunosc, doar am ales să continăm proiectul școlii, având în vedere că am primit această proprietate”, a mai spus primarul.

El a anunțat public în cadrul unei conferințe de presă că în bugetul de anul acesta va fi prins un proiect de școală verde pe cei 7500 de mp din zona Eroilor, însă nu cum a fost prezentat în randări anul trecut, ci un alt proiect, o școală cu sală de sport îngropată, cu terasă verde, așa cum s-au făcut și în Cluj-Napoca la unitățile școlare…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Luminiţa Silea

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.