În contextul crizei sanitare generate de pandemia de COVID-19, s-au sugerat multe ipoteze privitoare la evoluția pieței imobiliare. În acest moment, când putem deja sintetiza primele date concrete pentru evoluția anului 2020, se poate observa că, dintre toate segmentele, cel de birouri este cel mai afectat. Piața de investiții se arată a fi cea mai puțin atinsă de situația actuală, în timp ce segmentul rezidențial este, de asemenea, destul de ușor influențat, având chiar un ușor avans pozitiv, din punct de vedere al prețurilor pentru ultima perioadă, dar și un număr de vânzări satisfăcător.

Stocul actual de spații de birouri moderne din București a ajuns la peste 3,3 milioane de metri pătrați, iar până la finalul anului vom avea livrări totale de aproximativ 150.000 de metri pătrați. În schimb,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Catalin Socol

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.