Dacă, la începutul pandemiei, continuarea dezvoltării puternice a segmentului rezidențial a fost pusă sub un semn de întrebare, iar mulți dintre noi ar fi crezut că 2020 va fi un an ce va frâna dezvoltarea rezidențială în Capitală, lucrurile nu stau deloc așa. Investițiile majore continuă, iar proiectele rezidențiale noi nu întârzie să apară.

Chiar dacă cererea pentru case a crescut simțitor după perioada stării de urgență, cu siguranță a fost vorba de un trigger pentru multe familii ce își doreau, deja, să facă acest pas. Numărul tranzacțiilor imobiliare s-a păstrat pentru 2020 la un nivel asemănător cu cel din 2019, iar acest fapt a impulsionat unii dezvoltatori să își continue planurile, chiar dacă am auzit și de multe proiecte amânate sau puse în așteptare.

panorama excavator working construction site sunset copy - 2020: test de încredere pentru dezvoltatorii autohtoni | Analiză

Anul 2020 a fost marcat…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.