Incepe prin a preincalzi cuptorul la 190 de grade Celsius. Ia pulpa de vitel si, cu ajutorul unui cutit ascutit, fa 7-8 incizii in ea, la distante relativ egale. Taie usturoiul in rondele si, in fiecare dintre incizii, adauga cate o bucatica de usturoi, asigurandu-te ca aceasta este suficient de adanc introdusa, astfel incat sa nu iasa in timpul prepararii carnii. Unge bine pulpa cu uleiul de masline si presara piperul si sarea. 

Dupa ce cuptorul s-a incalzit, pune pulpa de vitel pe grilajul acestuia, iar sub el adauga o tava cat mai adanca, pentru sosul care va curge din carne. Lasa preparatul sa se gateasca tot la 190 de grade, pentru aproximativ 30 de minute sau pana cand crusta capata o culoare maronie. La sfarsit, redu temperatura cuptorului la 110 grade si mai lasa preparatul…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.beko.ro
Autor: Beko

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.