Patru asocieri de firme sunt interesate să lucreze cu Primăria din Cluj și să modernizeze parcul Armătura, pe un contract de peste 17, 9 milioane lei, susținut din bani europeni.  Competitorii sunt aceiași lideri de asocieri interesați și de contractul pentru Parcul I.L. Caragiale, plus ACI Cluj în asocierea cu Socot Târgu Mureș, Construcții Bihor, Construcții Excavații DVF din Sălaj.

Licitația pentru modernizarea Parcului Armătura a fost lansată în decembrie anul trecut. La licitație au depus oferte deja patru asocieri de firme, în prezent procedura fiind în faza de evaluare/calificare tehnică.

La fel ca în cazul parcului I.L. Caragiale, de contract este interesată și Construct Mapcom, firma proprietarilor Hotelului Privo din Târgu Mureș, proprietari care au primit avizul să facă o unitate similară…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Actual de Cluj

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.