Magistrala de metrou din cartierul Drumul Taberei va fi inaugurată “până la sfârșitul verii”, transmit acum responsabilii de proiect din cadrul Metrorex, care nu mai garantează, totuși, că va fi respectat termenul asumat la începutul anului, și anume 30 iunie 2020. 

„Creierul” operațiunilor care coordonează intervențiile în caz de dezastre, echipat cu aparatură de ultimă generație în valoare de peste 500.000 de lei provenind din donații CITEȘTE ȘI „Creierul” operațiunilor care coordonează intervențiile în caz de dezastre, echipat cu aparatură de ultimă generație în valoare de peste 500.000 de lei provenind din donații

Testele cu rame de metrou în circulație vor începe de luna viitoare, a precizat, pentru radioul public, Constantin Mustățea, director de investiții la Metrorex. Inițial, termenul pentru aceste teste era finele lunii aprilie.

Cinci pași pentru relansarea și reinventarea afacerilor în epoca Covid-19 CITEȘTE ȘI Cinci pași pentru relansarea și reinventarea afacerilor în epoca Covid-19

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.