Compania Quantum Plus Development, deținută de producătorul de filme publicitare Andrei Loghin, va transforma fosta cantină a companiei Carfil, de pe strada Zizinului, în complex multifuncţional – spaţii comerciale şi birouri. Primăria Brașov a eliberat, ieri, un certificat de urbanism în acest sens. certificatul este premergător autorizației de construcție.

Andrei Loghin deține 75% din titlurile companiei dezvoltatoare, restul de 25% din acțiuni fiind deținute de brașoveanca Elena Gheorghe.

Loghin este proprietarul companiei Digital Spirit și producător executiv de filme publicitare. Printre clineții companiei Digital Spirit se numără Heineken, IKEA, Kraft Foods, Mercedes, Ford, Nikon, British American Tabacco, Philip Morris, Intersnack, Hagebau, Zalando sau…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Ovidiu Vranceanu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.