Mutarea muncii de la birou acasă și extinderea comerțului digital au fost cele două tendințe care și-au accelerat dezvoltarea masiv în ultimele luni, pe fondul măsurilor de gestionare a crizei sanitare. În piața din România au început să apară primele mișcări pe zona de reconversie a unor proiecte existente, însă jucătorii din zona imobiliară spun că aceste transformări vor fi limitate din cauza costurilor suplimentare necesare pentru transformarea unor birouri sau spații comerciale.

Investitorii din zona imobiliară au nevoie de mai multă vizibilitate când vine vorba despre viitorul muncii și activităților din zona de shopping și petrecere a timpului liber.

„Ne așteptăm ca, până la începutul anului viitor, chiriașii să se lămurească într-o oarecare măsură dacă funcționează lucrul de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.