Compania CADWARE Engineering, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii și software de proiectare din România, anunță lansarea unei noi modalități de comercializare a programelor TopoLT, ProfLT și TransLT, pentru a oferi clienților săi mai multă flexibilitate în ceea ce privește licențierea.

Începând cu ianuarie 2021, programele TopoLT, ProfLT și TransLT pot fi achiziționate și sub formă de abonament anual. Aceste aplicații cu utilizare în topografie și geodezie puteau fi cumpărate anterior doar ca licență permanentă. Programele TopoLT, ProfLT și TransLT sunt destinate firmelor de topografie și cadastru. “Prin introducerea licențelor de tip abonament și a posibilității de plată în rate pe site, ne dorim să oferim firmelor la început de drum și nu numai posibilitatea de a se…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.