Reading Time: 3 minute

CTP anunță o creștere anuală a portofoliului său de peste 15% și un venit anual rezultat din închirierea spațiilor de 344 milioane de euro la finalul lui 2020.

Cu un portofoliu de 6,3 milioane mp și alți 740.000 mp în construcție, CTP își întărește poziția de lider în dezvoltarea și deținerea de proprietăți logistice în Cehia, România și Serbia, și anunță, în același timp, expansiunea în Austria, Polonia și Bulgaria.

„Anul trecut a fost unul din cei mai buni pentru CTP din perspectivă de business. În ciuda contextului pandemic, am reușit să creștem în mod semnificativ. CTP are, în prezent, 22 de ani de creștere organică neîntreruptă și profitabilă, iar portofoliul nostru va depăși 7 milioane mp până la finalul lui 2021, urmând ca, în 2023, să ajungă la…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.revistabiz.ro
Autor: Alexandru Ardelean

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.