PROIECTModul de funcționare și organizare a Inspectoratului de Stat în Construcții este în proces de schimbare. Una dintre modificările propuse este eliminarea din structura organizatorică a Inspectoratului de Stat în Construcţii a inspectoratelor regionale în contrucții, care ”nu și-au îndeplinit pe deplin misiunea pentru care au fost înființate”, după cum susțin inițiatorii proiectului de lege lansat în dezbatere publică de Ministerul Dezvoltării.

Conform documentului, este prevăzut ca în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii – I.S.C să funcţioneze inspectorate judeţene în construcţii și Inspectoratul în Construcții al Municipiului București, unităţi fără personalitate juridică, iar conducătorii inspectoratelor judeţene să fie numiţi de ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.