Welt Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament superb in zona Plopilor, cu suprafata generoasa de 68 mp utili, la care se adauga un balcoan cu suprafata de 12 mp. Apartamentul este compartimentat astfel: living cu bucatarie, dormitor cu dressing si o baie.

Apartamentul se închiriază utilat și mobilat.

Alte dotări și avantaje – încălzire pe gaz – centrală bloc. Nu există ţevi de gaz pe scara blocului sau în casă. Contoarele se află într-o cameră separată la fiecare etaj, iar cei de la administraţie nu deranjează pentru a le citi. – interfon cu video atât la intrarea în bloc cât şi la intrarea în apartament; – zonă ideală în Cluj pentru a avea un stil viaţă sănătoas; parcul Rozelor şi parcul Iuliu Haţieganu (Babeş) în imediata apropiere cu terenuri de tenis, fotbal, baschet, etc; sala Aikido la parter; faleza Someşului; două bazine de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.weltimobiliare.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.