De superbonusul 110% din Italia pot beneficia chiar și cetățenii străini, conform ultimelor clarificări furnizate de Agenția fiscală italiană.

5 februarie 2021, Redacție

Superbonusul din Italia reprezintă un credit fiscal de 110% din cheltuielile efectuate pentru a îmbunătăți eficiența energetică a unei case, precum și pentru a reduce riscul său seismic. Cum funcționează superbonul de 110% pentru nerezidenți în Italia? Să aflăm modul în care cetățenii străini din Italia pot beneficia de acest sistem de reducere a impozitelor, inclusiv Ecobonus 110% al Italiei .

O persoană care nu este rezidentă în Italia, dar care deține o casă în Italia și dorește să efectueze unele lucrări de îmbunătățire, poate solicita superbonusul din Italia prin intermediul Agenției fiscale italiene, l’Agenzia delle…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.