În contextul dezbaterilor existente cu privire la data intrării în vigoare a modificărilor aduse Codului Fiscal în ceea ce privește perioada de actualizare a valorii impozabile a clădirilor, vă transmitem atașat răspunsul Ministerului Finanțelor Publice către Asociațiile Municipiilor, Orașelor și Comunelor.

Acesta este în concordanță cu opinia noastră, confirmând faptul că modificarea în cauză intră în vigoare în termen de 3 zile de la publicare (publicarea având loc în data de 21 decembrie 2020, intrarea în vigoare a avut loc în data de 24 decembrie 2020).

Astfel, companiile care au efectuat actualizări ale valorii impozabile a clădirilor începând cu 31 decembrie 2017, vor lua în calcul termenul de 5 ani pentru actualizare, urmând să depună rapoartele de evaluare până la primul termen de plată…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.darian.ro
Autor: Darian

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.