TIMISOARA. Dincolo de media valabila la nivel de oras, se stie ca, in general, valoarea de piata a unei locuinte poate varia destul de mult de la o zona la alta.

CITESTE SI: Dominic Fritz despre bugetul Timisoarei pe 2021: Incepem cu un handicap de 100 de milioane de lei datorii. Cel de anul trecut a fost fantezist

Cel mai recent raport de piata publicat de Analize Imobiliare cuprinde un clasament al preturilor solicitate în cartierele cel mai bine cotate din marile centre regionale. In mod firesc, pretentiile vanzatorilor se situeaza aici peste media calculata pentru fiecare piata în parte.

Zona Circumvalatiunii, tot mai cautata

In Timisoara, topul cartierelor cu cele mai scumpe apartamente disponibile spre vanzare a suferit o singura modificare comparativ cu cele trei luni anterioare, spun specialistii in imobiliare.

In ciuda unei…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.opiniatimisoarei.ro
Autor: Redactie

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.